Benita Pihenőházaink

Bogácsi Pihenőházról

Célunk, hogy nevelőszülői családjaink, gyermekeink számára a szabadidő hasznos eltöltésére egy minden szempontból kielégítő helyszínt tudjunk biztosítani, ahol lehetőség van testi és lelki kikapcsolódásra egyaránt..

A pihenőház panzió szintű felszereltségű: Tíz szobában, 2-3-4 ágyas elhelyezéssel összesen 36 főt tudunk elszállásolni. Valamennyi szobához külön fürdőszoba/fürdőkabin, mosdó, wc tartozik, továbbá televízió, hűtőszekrény valamint ingyenes wifi lehetőség is biztosított. Az emeleti szobáknak külön erkélye van, a földszinti szobák pedig közvetlen teraszkapcsolattal rendelkeznek.

A földszinten található még egy jól felszerelt melegítőkonyha, továbbá étkezőhelyiség.
A felső szinten társalgóhelyiség is rendelkezésre áll, ahol csoportos foglalkozásokat vagy megbeszéléseket is lehet tartani.

Számos szabadidős tevékenységek tárháza várja az idelátogatókat, így csocsó, pingpongasztal, kerti játszótér, továbbá a filagória melletti kerti tűzhely is remek helyszínt biztosít bográcsoláshoz vagy éppen szalonnasütéshez.

Autóval érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Pihenőházunk a bogácsi gyógy-, és strandfürdőtől kb. 500 méterre található.

Innen kiindulva, a környéket bejárva, látnivalók tárháza várja a kirándulni vágyókat, így például Eger, Noszvaj illetve a Bükki Nemzeti Park számos természeti szépsége.

A Pihenőházat Pető Albert és felesége Petőné Illés Erzsébet (elérhetőség: +36-70-673-9090) vezeti. 

Várjuk nevelőszülői családjainkat szeretettel! 

Balatonakarattyai Pihenőházról

Hálásak vagyunk a mennyiségi növekedésért, de egyre inkább fontosnak tartjuk, hogy a Hálózatunk a minőségi fejlődés területén is eredményeket érjen el. A tavalyi évben a járványhelyzet ellenére volt lehetőségünk elindítani a bogácsi pihenőházunkat, ahol gyermektáboraink is zajlottak, 2021. évben pedig egy új helyszínnel gazdagodik a Benitához köthető pihenési lehetőségek tárháza: Balatonakarattyán, a Batsányi János utca 46. szám alatt található üdülő is lehetőséget ad az élményszerzésre.

A pihenőház csendes környezetben, a magasparton fekszik, 1,2 kilométerre a Balatontól, így 4 strand is elérhető innen. A házban 8 darab, 3-6 ágyas szoba található, amelyek összesen 33 fő befogadására alkalmasak, így plusz befogadóképességet jelentenek a bogácsi üdülő mellett (a 8 szobához itt 4 fürdőhelyiség tartozik). Balatonakarattya a legkeletibb balatoni település, így könnyen megközelíthető, de közel van olyan látnivalókhoz, mint Veszprémben a vár vagy az állatkert, illetve Székesfehérváron többek között a középkori romkert vagy a Bory-vár.

A bogácsi üdülőnkhöz hasonlóan az volt a célunk Balatonakarattyával is, hogy a testi felüdülés mellett lelki felfrissülést is jelentsen mindazok számára, akik ide látogatnak. Nem lehet teljes a kikapcsolódás, ha csak az egyikre fektetünk hangsúlyt, ezért igyekeztünk olyan helyeket választani mind Bogács, mind Balatonakarattya esetében, ahol a látnivalók mellett nyugodt környezetben lehet elcsendesedni. Itt Duka János és Duka Nóra (elérhetősége: +36-70-519-9088) gondnokházapár ftud mindebben segítséget nyújtani.

A szállásfoglalás valamint további információk az udules.benitanh.hu oldalon találhatók, foglalással kapcsolatban pedig Gelu Mariann ügyintézőnket lehet keresni (elérhetősége: +36-70-669-4441).

Kívánjuk, hogy legyen minden ide látogató számára áldás az üdülő, és legyen maradandó, jó élmények helyszíne!


KÖVESSEN MINKET!