Tinitábor beszámoló

2023.07.10

Lezárult a Benita Tinitábor is, mely szintén Bogácson zajlott, ezúttal 15 fiatal és 10 segítő nyarát varázsolva színesebbé!☀️

"Az idei tábor volt számomra az első tinitábor, amiben részt vehettem segítőként.

Ebben a táborban óriási könnyebbséget jelentett az, hogy mondhatni egy korcsoportból voltak jelen a táborozó gyermekek, így ezáltal ők is könnyebben tudtak kapcsolódni egymáshoz. Csodálatos volt megtapasztalni a gyermekek napról-napra történő ragaszkodását, nyitottságát, szeretetét, figyelmét, segítségét. Jó volt látni a sok tettre kész fiatalt a táborban, akik akár kérés nélkül is a segítségünkre voltak ezek alatt a napok alatt.

A tábor napjai igen hamar elröppentek, de mi ezalatt igyekeztünk minél inkább megtalálni a gyermekekkel a közös hangot, rájuk koncentrálni, megérteni őket, ehhez hozzájárultak a remek programok is, mint például a kirándulás a Mátrában, a strandolások, a beszélgetések, a szabadidős játékok, a közös előkészületek az étkezésekhez, és a tanítások, melyben Isten terveiről, jóságáról, kegyelméről hallhattunk.

Véleményem szerint egy remek hetet tölthettünk el Bogácson Isten jelenlétében és egymás társaságában.

Óriási hála van a szívemben, hogy részese lehettem az idei csapatnak és együtt élhettük meg ennek a hétnek a történéseit!"

Kökény Kitti, tábori segítő beszámolója

Íme néhány kép a táborról, melyek elmesélik, hogy milyen kalandokban volt részük a tiniknek: ☀️🏡