Tinitábor 2021 - Bogács

2021.08.06

Jézus mondja: "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa." (Márk evangéliuma 10:14)

2021. július 18-23. között a Benita Nevelőszülői Hálózat tinijeinek egy részével lehettünk együtt a hálózat Bogácsi Pihenőházában. A csodálatos környezetben 15 fiatal vett részt a tábori programokon.

A hét üzenete: "Értékes vagy!" Napközben színes programokkal szereztünk maradandó élményeket, esténként énekléssel, filmklubbal, beszélgetésekkel és Isten igéjével próbáltunk lelkileg feltöltődni. Különös ajándékként éltük meg a személyes beszélgetések lehetőségét, ahol megismerkedtünk a gyerekekkel, örömeinket és terheinket is megoszthattuk egymással. A Benitából Magyari Zsófia pszichológus, a fenntartó Debreceni Baptista Gyülekezetből Balogh Sára csatlakozott a segítők csapatához, és a családommal együtt hálás szívvel gondolunk vissza a gyerekekkel eltöltött közös táborozásra. Fogadják szeretettel a táborban elkészített filmet, amely mindannyiunk számára szép emlék lesz.

Kiss János

intézményi hitéleti igazgató