Művészeti tábor beszámoló

2023.07.03

Véget ért a Benita Művészeti tábor Bogácson, melyen 20 táborozó gyerek vehetett részt és gazdagodhatott sok-sok élménnyel! ☀️

"Számomra az idei Benita Művészeti tábor gazdag élményeket, és még mélyebb üzeneteket jelentett.

Az első naptól kezdve csapatként tudtunk együttműködni, miután egy játék keretein belül megismerhettük a gyerekeket. Vegyes személyiségekkel, színes jellemzőkkel találkoztunk, és nagyon hálás vagyok, hogy a gyerekek felénk, segítők felé ilyen nyitottak voltak végig. Rengeteg szeretet kaptam tőlük öleléseken, beszélgetéseken, játszásokon keresztül.

Programokban sem volt hiány, olyan élményekben lehetett részünk, mint a megunhatatlan strandolás, az egri pincerendszer bebarangolása, óriáskerekezés, közös fagyizás, kerti focizás, és meseillusztráció (plakátkészítés). Ezen felül pedig a legfontosabb, hogy Isten jelenléte kísérte végig a napjainkat. Esténként az áhítatokon József történetén át, interaktívan tudtunk átbeszélni komolyabb témákat. Ami pedig talán legjobban összekovácsolt minket, az az énekóra, ahol hangosan dicsőíthettük az Urunkat, különböző ritmusos gyakorlatokkal vegyítve. Biztos vagyok benne, hogy ez megmarad az ottlévőknek! Hálás vagyok, hogy itt tölthettem ezt a hetet!"

Péter-Szarka Teodóra, tábori segítő beszámolója

Ezzel a néhány képpel szeretnénk bemutatni az általuk megélt izgalmas programok egy részét.🎨🎹🎸🏓🏸⚽️🏖🏞⛲️