Egy képzés vége

2020.03.14

"...mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra." (Thesszalonikaiakhoz írt első levél 5:18)

A kezdéshez képest több, mint két évvel később, de csütörtökön volt alkalmunk befejezni a 240 órás, képesített nevelőszülő képzésünket. Sok minden történt az elmúlt két évben, kicsit messzinek is tűnik már 2018 februárja, mikor először gyűlt össze 24 nevelőszülő, hogy továbbképezzék magukat: volt lemorzsolódás, új tagok köszöntése, 15 hónapos kényszerszünet, de összekovácsolódás, és persze, a végén fellélegzés is. Végül a Hálózat nevelőszülői közül 19-en tettek sikeres vizsgát, de volt két vendéghallgatónk is, így összesen 21-en örülhettek a vizsgát követő lezárásnál, ahol egy-egy Benitás faliórát kaptak a végzettek. Egyik nevelőszülőnk pedig arról is gondoskodott, hogy az ünneplés a Hálózat logójával ellátott tortával legyen teljes.

Biztasson azonban a fenti ige, hogy mindenért hálát adjunk, hiszen "mindeddig megsegített minket az Úr!" (Sámuel első könyve 7:12) Reméljük, a belefektetett energia, idő, pénz nem volt hiába, a megszerzett tudásanyagot pedig kamatoztassátok a nálatok nevelkedő gyermekek érdekében! 😊

Mindenkinek gratulálunk, és köszönjük az együtt töltött időt!