Adományosztás

2022.12.08

"A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben." (Pál apostol levele a galatákhoz 6:9-10)

A Benita Gyermekvédő Alapítvány és a Benita Gyermekvédelmi Szolgáltató közösen immáron harmadik éve lephette meg a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ ellátottjait a Mikulásra, valamint a karácsonyi ünnepkörre való felkészülés, meghitt, izgalommal teli várakozás időszakában. Ez alkalommal is finomságokkal próbáltunk a lakók kedvében járni és a meglepetés, megajándékozottság érzését, élményét elhozni mindannyiójuk számára. Bízunk benne, hogy a Szeretet Ünnepén részesei lehetnek általunk is a nekik készített ajándékcsomagokba zárt gondoskodásnak.

Az átadáson jelen volt Török Tiborné, a Benita Gyermekvédő Alapítvány elnöke, dr. Kellermann Dániel, a Benita Gyermekvédelmi Szolgáltató igazgatója, a DSZSZK-t pedig Kiss Zoltán intézményvezető és Rácz Erika intézményvezető helyettes képviselték.