Nyár Balatonakarattyán

2022.09.07

"Bízz az Úrban teljes szívedből, és ne a magad értelmére támaszkodj. Minden utadon Őrá gondolj, akkor Ő igazgatni fogja útjaidat." (Példabeszédek könyve 3. rész 5-6. vers)

Hálatelt szívvel tekintünk vissza az első nyarunkra, melyet a balatonakarattyai Benita Pihenőházban tölthettünk el mint a gondnok házaspár.
A nyár elején izgatottan vártuk az első családok érkezését. Szívügyünk volt, hogy a hozzánk érkezővendégeket egy tiszta, biztonságos, otthonos, családias légkör fogadja és tudjunk mindenkinek a segítségére lenni. Hisszük, hogy ezt mindenki megérezte és szeretetben, egymásra odafigyelve élhettünk együtt, mint egy nagy család.
A felnőttek és gyermekek beszámolója alapján rengeteg élményben volt részük, melyet nagyon élveztek. A családok közkedvelt programja a fürdés volt a Balatonban, de szerették megnézni a Magaspartról a naplementét, kipróbálni a Siófokról induló kalózhajót, bobozni Balatonfűzfőn, vagy ellátogatni a Veszprémi állatkertbe. Öröm volt látni, ahogy a napi programjuk után hazatérve megtelik élettel a nagy ház. Nagyon sokat nevettünk, játszottunk, szabadtéri és benti játékokkal, bográcsoztunk, szalonnát sütöttünk kicsikkel és felnőttekkel egyaránt. Köszönjük, hogy részesei lehettünk az élményeiknek és tanulhattunk egy-egy élethelyzetből, emberektől. Hálásak vagyunk a sok szeretetért amit kaptunk. Szeretettel emlékezünk vissza mindenkire és jövőre reméljük újra találkozunk a már ismert vagy még ismeretlen családokkal.

Néhány idézet a vendégkönyvből:

"Az egyik legjobb nyaralásunk végéhez érkeztünk, sajnos ma hazafelé megyünk."

"Hálásan köszönjük ezt a pár napot, amit itt tölthettünk nyugalomban, békességben."

"Felüdülés és feltöltődés volt számunkra az itt töltött idő."

"Ez volt az első balatoni nyaralásom. Nagyon emlékezetes, változatos, vicces és kényelmes volt, a Benitának, a kedves gondnok házaspárnak és a helynek köszönhetően."

Duka János és Nóra gondnok házaspár beszámolója