Kincse(i)m - Alkotói pályázat

2021.06.17

❗️❕Pályázati felhívás❕❗️ - KINCSE(I)M 💭🐧⛺️🚴‍♀️🧔👵

A Magyarországi Baptista Egyház Szociális Módszertani Központja a baptista fenntartású nevelőszülői hálózatokkal közösen alkotói pályázatot hirdet a nevelőszülői hálózatokban nevelkedő gyermekek számára "Kincse(i)m" elnevezéssel. A pályázaton minden nevelőszülői hálózatban nevelkedő gyermek részt vehet 4 és 18 év között. Amennyiben az egész család közösen szeretne alkotni és pályázni, erre is van lehetőség.

A pályázat témája:

Kincse(i)m. Bármely a pályázó gyermek/család számára érzelmileg fontos emlék, személy, tárgy, vagy esemény. Lehet az egy barát, egy program, egy állat, egy helyszín bármi, amely a pályázat címéről szabad asszociációban az alkotó eszébe jut.

Az alkotások technikája:

Képzőművészeti alkotásokat várunk, melyek lehetnek rajz, festmény (bármely anyagra és technikával, de maximum A3 méretig), szobor (gyurma, gipsz, agyag, stb), plasztika, faragvány (gipsz, fa, stb), kollázs, fénykép, graffiti, stb. A gyerekek/családok szabadon dönthetnek arról, hogy milyen technikával, technikákkal dolgoznak. A pályázaton egy gyermek maximum 3 pályaművet adhat be, beleértve a családi kategóriát is. A családok egy alkotással indulhatnak.

Benyújtási határidő:

A pályaművek beadási határideje: 2021. június 15 és július 15 között, közvetlenül a hálózatok munkatársainak.

Szeretettel várjuk jelentkezésed és pályaműved!🎨